You are not logged in any account! Login?

Natalia Kobylkina

Terapeut de familie, psiholog și autor, Natalia Kobylkina a câștigat faimă internațională pentru transformarea vieților! Pe parcursul carierei sale, ea a ajutat oameni din peste 150 de țări. Nu e de mirare că a primit premiul “Persoana cea mai influentă pe social media în 2018”, printre altele. Merită cu siguranță!

Dedicarea lui Natalia de a schimba vieți, de a îmbunătăți relațiile și de a ajuta la stabilirea de altele noi a făcut mii de oameni mai fericiți. La fel de eficientă cum este, Natalia își propune întotdeauna să abordeze traumele vechi, să elimine blocajele și să realizeze o schimbare pozitivă în viețile clienților săi. Eficiența este printre principiile de bază ale lui Natalia!

Natalia a creat o mulțime de programe și seminarii, atât live, cât și online. A susținut mai mult de 3000 de sesiuni de pregătire pentru bărbați, femei și cupluri. Cariera ei a condus-o să călătorească în întreaga lume și să lucreze cu persoane din diferite țări, inclusiv Marea Britanie, Italia, Brazilia, Bulgaria, Thailanda și altele. În plus față de asta, Natalia a acordat peste 10.000 de ore de ședințe de coaching personal – o experiență care a echipat-o cu expertiza necesară pentru a scrie mai multe cărți de succes. Unele dintre cele mai de succes cărți ale sale sunt “Ghidul unei femei către fericire”, “69 de sfaturi pentru sex” și “33 de zile către vis.”

Natalia este unul dintre cei mai căutați antrenori și speakeri motivaționali din Balcani și dincolo! Ea ajută milioane de oameni din întreaga lume să-și recâștige controlul asupra vieții, să aibă încredere în ei înșiși și să-și atingă toate visele cu ușurință și eficiență.

Evenimentele lui Natalia sunt extrem de distractive – evident, are un simț hilar al umorului – și pline de putere. Ea implică publicul în meditații transformaționale și practici, ajutându-i să scape de traume, să îmbrățișeze eu-l lor superior și să intre pe un drum al iubirii de sine, al succesului și al prosperității.”